Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Strafschop In Blessuretijd Kost Vitesse Drie Punten

Vitesse Verspeelt Overwinning in Slotfase tegen Excelsior

Strafschop in Blessuretijd Kost Vitesse Drie Punten

Vitesse heeft zondagmiddag op eigen veld de eerste zege van het seizoen verspeeld. In de slotfase verspeelde de thuisploeg een voorsprong tegen Excelsior.

In de blessuretijd benutte Excelsior-aanvaller Richie Omorowa een strafschop, waardoor de bezoekers met een punt terug naar Rotterdam keerden. Voor Vitesse was het een bittere pil om te slikken, aangezien de Arnhemmers lange tijd op weg leken naar hun eerste overwinning van het seizoen.

Samenvatting Vitesse - Excelsior

Vitesse begon sterk aan de wedstrijd en nam al snel het initiatief. In de zevende minuut opende Daan Huisman de score voor de thuisploeg. Excelsior kwam echter sterk terug en in de 25ste minuut maakte Redouan El Yaakoubi de gelijkmaker.

In de tweede helft was Vitesse opnieuw de betere ploeg en in de 65ste minuut kopte Nikolai Baden Frederiksen de thuisploeg op voorsprong. Vitesse leek op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar in de blessuretijd sloeg het noodlot toe.

Excelsior kreeg een strafschop na een handsbal van Vitesse-verdediger Ferro. Omorowa faalde niet vanaf elf meter en bezorgde Excelsior een punt.

  • Vitesse verspeelt 3-1 voorsprong in slotfase tegen Excelsior.
  • Richie Omorowa benut strafschop in blessuretijd voor Excelsior.
  • Vitesse blijft na drie wedstrijden ongeslagen, maar heeft nog geen wedstrijd gewonnen.
  • Excelsior pakt eerste punt van het seizoen.


Comments